Glas Francier

Torhoutsesteenweg 509
8400 Oostende

059/70.15.55
info@francier.be

BTW BE 0891.496.613

Openingsuren

Open dinsdag en woensdag: 8u - 12u & 13u - 17u
Maandag, donderdag en vrijdag: op afspraak
Zaterdag en zondag: gesloten

Over ons

Een transparante kijk op glas

Bij Glas Francier vind je een sterke ervaring in glas, glasbewerkingen en toepassingen op maat. Bij alles wat we doen staat een transparante service centraal. Wij matchen de wensen van zowel particulieren als bedrijven met een vrijblijvende offerte. Dankzij onze grote voorraad garanderen wij bovendien een goede levering. 

Bij alles wat we doen staat een transparante service centraal. 

Drie generaties glasspecialisten

Glas Francier wordt in 1928 opgericht door Kamiel Francier te Bredene. Het glas- en schilderwerkenbedrijf kent een mooie groei en verhuist in 1957 naar Oostende onder leiding van zoon Jaak. Sinds 1995 staan Johan en zijn vrouw Veerle aan het roer, intussen de derde generatie van Glas Francier.

Eigen team van vakmensen

Achter Glas Francier gaat een allround team van 15 mensen schuil, onder leiding van Johan en Veerle Francier. Samen pakken we elke uitdaging met precisie aan: van glasbewerking tot plaatsing, alles wordt gerealiseerd door ons eigen team. Dankzij continue bijscholingen blijven onze glasexperts op de hoogte van de laatste innovaties. Zo garanderen wij steeds vakmanschap met een heldere kijk.

Professionele service

Wij combineren een uitgebreid glasaanbod met een ruime waaier aan diensten. Onze vakmensen zijn namelijk experts in glasbewerkingen op maat: van een glazen douchewand tot hoogrendementsglas, Glas Francier is jouw partner tijdens het bouwen en renoveren. Bovendien kan je ook bij glasschade rekenen op ons team van experts.

Maak vrijblijvend een afspraak en breng een bezoekje aan onze showroom. Wij geven jou graag advies op maat.