Glas Francier

Torhoutsesteenweg 509
8400 Oostende

059/70.15.55
info@francier.be

BTW BE 0891.496.613

Openingsuren

Open dinsdag en woensdag: 8u - 12u & 13u - 17u
Maandag, donderdag en vrijdag: op afspraak
Zaterdag en zondag: gesloten

Renovatie

Ben je van plan om jouw woning, appartement, kantoor of bedrijfsgebouw te renoveren?

Tijdens het renoveren is het mogelijk om enkel het glas van de bestaande ramen te vervangen. Ons eigen team van vakmensen komt het oude glas vakkundig verwijderen en vervangen door nieuwe glaspartijen naar keuze. 

Bij Glas Francier voorzien we glas op maat van jouw renovatieproject. 

Glas is namelijk een belangrijke factor tijdens het renoveren. De gekozen glassoort bepaalt voor een groot stuk de energiezuinigheid van jouw woning of bedrijf. Je hebt de keuze tussen superisolerend hoogrendementsglas, dubbel glas, hittebestendig glas of veiligheidsglas. 

Naast de plaatsing van ramen kan je bij Glas Francier ook terecht voor interieurglas op maat zoals spiegels, balustrades, koepels, traptreden, enzovoort. Met andere woorden, onze glashandel heeft alles in huis om jouw interieurrenovatie te doen slagen. 

Wist je dat hoogrendementsglas driemaal beter isoleert dan standaard dubbel glas? 

Wist je dat hoogrendementsglas driemaal beter isoleert dan standaard dubbel glas? Het houdt de warmte mooi binnen en zorgt zo voor lagere stookkosten. Bovendien werkt dit type hoogrendementsglas inbraakvertragend door de aanwezigheid van folies tussen de glasbladen.

Glas Francier adviseert je graag over de geschikte glassoorten en -bewerkingen voor jouw renovatie. Onze experts vertalen jouw wensen naar een oplossing op maat en een vrijblijvende offerte.