Glas Francier

Torhoutsesteenweg 509
8400 Oostende

059/70.15.55
info@francier.be

BTW BE 0891.496.613

Openingsuren

Open dinsdag en woensdag: 8u - 12u & 13u - 17u
Maandag, donderdag en vrijdag: op afspraak
Zaterdag en zondag: gesloten

Glasbewerkingen

Bij glasbewerkingen komt er heel wat expertise aan te pas.

Dankzij een doordachte productontwikkeling en meer dan 90 jaar ervaring, is Glas Francier een referentie op vlak van glasbewerkingen en -toepassingen op maat. Onze professionals behandelen elk glas met de uiterste zorg en bieden een waaier aan bewerkingsmogelijkheden.

Glas snijden

Dankzij ons modern machinepark en een uitgebreide professionele kennis heeft ons professioneel team alles in huis om glas op maat te snijden. Zo kan je zelf de gewenste vorm en formaat van het glas bepalen. 

Glas slijpen

Onze vakmensen zorgen voor een minutieuze randbewerking bij het slijpen van glas: ze werken de glasranden netjes af om zo een mooie afwerking en optimale veiligheid te garanderen. 

Glas uitsparen

Wij kunnen glas voorzien van de nodige boorgaten en uitsparingen voor handgrepen, klinken, kraanwerk, bevestigingen en vingergleufjes.

Glas zandstralen

Ons team kan glas zandstralen met een originele afbeelding, vorm of motief naar keuze. Dit heeft invloed op de doorzichtigheid van het glas: van licht tot volledig mat glas, aan jou de keuze!

Tekeningen, uitsparingen en gravures

Bij Glas Francier kunnen we bewerkingen op glas zoals tekeningen, uitsparingen en gravures op glas aanbrengen. Deze techniek wordt vaak toegepast om bedrijfslogo’s op glazen deuren toe te passen. 

Breng een bezoekje aan onze showroom of contacteer ons, onze professionals bezorgen jou een oplossing op maat.