Glas Francier

Torhoutsesteenweg 509
8400 Oostende

059/70.15.55
info@francier.be

BTW BE 0891.496.613

Openingsuren

Open dinsdag en woensdag: 8u - 12u & 13u - 17u
Maandag, donderdag en vrijdag: op afspraak
Zaterdag en zondag: gesloten

Glazen (schuif)deuren en wanden

Glazen (schuif)deuren en wanden geven een instant moderne touch aan jouw woning of bedrijf. Glas creëert bovendien licht en openheid in elke ruimte. Ook op vlak van onderhoud is glas de ideale oplossing, het neemt namelijk weinig tijd en moeite in beslag.

Bij Glas Francier maken we glazen deuren en wanden op maat van jouw interieur. Indien gewenst kunnen we het glas ook bewerken (door bijvoorbeeld te zandstralen of verzuren) en voorzien van handvatten en -grepen. 

De deuren werken we af met gewone of zelfverende scharnieren, een vloerveer, rail, rolschieter of als schuifdeur. Ook een trendy deur met steel look kunnen wij van het gewenste glas voorzien. 

Voor de levering en plaatsing werken we uitsluitend met ons eigen team van glasspecialisten.

Breng zeker eens een bezoekje aan onze toonzaal om de verschillende mogelijkheden in detail te bekijken. Maar ook met een eigen ontwerp kunnen wij aan de slag: onze vakmensen vertalen jouw idee naar een uniek product op maat. 

Contacteer ons voor een offerte op maat. Samen bekijken we de geknipte glassoort en -afwerking voor een mooie glazen (schuif)deur of wand. We zijn namelijk gespecialiseerd in glazen maatwerk.