Glas Francier

Torhoutsesteenweg 509
8400 Oostende

059/70.15.55
info@francier.be

BTW BE 0891.496.613

Openingsuren

Open dinsdag en woensdag: 8u - 12u & 13u - 17u
Maandag, donderdag en vrijdag: op afspraak
Zaterdag en zondag: gesloten

Dubbelglas

Dubbelglas zorgt voor een optimale geluidsisolatie en houdt de warmte en koude buiten in jouw woning of bedrijf. Warmte-isolatie wordt uitgedrukt met een Ug -waarde: hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie.

Driedubbel glas

Driedubbele beglazing bestaat uit drie glasbladen en heeft een Ug-waarde van 0,6. Ook dit soort glas kan voor meer comfort zorgen, meer bepaald door geluidsoverlast en de impact van temperatuurschommelingen te beperken.

Superisolerend hoogrendementsglas

Bij hoogrendementsglas variëren de Ug -waarden tussen 1,1 tot 0,8 en HR++ glas. Concreet betekent dit dat hoogrendementsglas maar liefst 5 keer beter dan enkel glas en twee tot drie keer beter dan dubbel glas isoleert. Deze hoge waarde wordt bekomen door de ruimte tussen twee glasplaten op te vullen met een coating en/of met edelgas in de spouw. Hierdoor worden de stookkosten flink beperkt en geniet je winter en zomer van een aangename binnentemperatuur. 

Zonwerend glas

Je hebt de keuze tussen neutraal zonwerend of spiegelend zonwerend glas (licht tot sterk). 

Geluidsisolerend glas

Bij Glas Francier hebben we meer dan twintig soorten geluidsisolerend glas in ons assortiment. 

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is zowel in een geharde als gelaagde uitvoering verkrijgbaar.  

Zou je graag jouw enkel glas willen vervangen door dubbel glas? Dan kan je bij ons terecht! Wij zijn gekend over heel West-Vlaanderen door onze geslaagde renovaties van enkel naar dubbel glas!