Glas Francier

Torhoutsesteenweg 509
8400 Oostende

059/70.15.55
info@francier.be

BTW BE 0891.496.613

Openingsuren

Open dinsdag en woensdag: 8u - 12u & 13u - 17u
Maandag, donderdag en vrijdag: op afspraak
Zaterdag en zondag: gesloten

Glas, de beste manier om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan

In tijden van corona moeten we creatief aan de slag gaan om ons zo goed mogelijk te beschermen. Mondmaskers en handgel zijn intussen volledig ingeburgerd, maar toch is het belangrijk om nog verder te kijken. Winkels, restaurants en contactberoepen hebben baat bij extra bescherming, zodat ook zij met een veilig gevoel kunnen blijven werken.

Preventieschermen van gelaagd glas

De veiligste bescherming is en blijft het gebruik van preventieschermen, zeker wanneer er langdurig contact is. Deze schermen zijn vaak te zien in horecazaken, winkels en kapsalons, en er bestaan intussen al tal van verschillende schermmogelijkheden. Hierbij wordt vaak teruggegrepen naar plexiglas, maar wist je dat glas een veel betere optie is? 

Glas, en meer bepaald gelaagd glas, is de meest duurzame en hygiënische oplossing voor preventieschermen:

  1. Krasbestendig: glas is uiterst krasbestendig en blijft helder. Schermen van plexiglas daarentegen worden sneller dof en zijn gevoelig aan minuscule krasjes, een echte broeihaard voor bacteriën  
  2. Bestand tegen chemicaliën: het veelvuldig gebruik van desinfecterende producten, met een hoog gehalte aan alcohol en ethanol, heeft geen effect op glas. Plexiglas is hier wel onderhevig aan en zal dus op termijn aangetast zijn.  
  3. Betere stabiliteit: glas is nu eenmaal veel steviger dan plexiglas

Kortom, glas is de veiligste keuze in de strijd tegen COVID-19 en de ideale manier om een veilige werkomgeving te creëren. 
 

Glas, en meer bepaald gelaagd glas, is de meest duurzame en hygiënische oplossing voor preventieschermen.

Glazen bescherming op maat

Bij Glas Francier zijn we expert in maatwerk. Wij voorzien jouw zaak of winkel van een glazen preventiescherm op maat. We komen alles ter plaatse opmeten indien gewenst en ook de plaatsing gebeurt door ons eigen team van professionals. 

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer ons en wij bezorgen jou vrijblijvend een offerte.