pLAN VAN AANPAK

Bij Glashandel J. Francier staan we steeds voor u klaar. Onze service is glashelder!

Altijd beschikbaar bij glasschade

Werd u het slachtoffer van een inbraak of is een van uw ruiten kapot? Wij zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar bij glasschade en proberen het zo snel mogelijk te herstellen of een (tijdelijke) oplossing te vinden.

Plaatsen doen we zelf

Ons team bestaat stuk voor stuk uit echte experten. Daarom hebben wij geen nood aan externe partners bij de plaatsing van uw ruiten en andere glasproducten. Onze ervaren medewerkers doen dit helemaal zelf met de nodige professionaliteit en voorzichtigheid.

Gratis offerte

Bent u op zoek naar de ideale partner? Dan kunt u uw speurtocht stoppen bij Glashandel J. Francier. Nog niet helemaal overtuigd? Wij stellen vrijblijvend een offerte voor u op, op basis van uw informatie (beschrijving, plannen, enzovoort) en eventueel een plaatsbezoek.

Maatwerk

Door onze jarenlange ervaring is Glashandel J. Francier een expert in maatwerk. Onze professionele medewerkers vervaardigen uw unieke producten met precisie op de gewenste afmetingen. Bovendien komen we vooraf alles ter plaatse opmeten.

Toonzaal en stock

Bezoek onze toonzaal en laat u verrassen door ons ruim assortiment glas in allerlei afmetingen en soorten. Er staat steeds een team klaar om u verder te helpen met uw vragen. Door onze grote stock kunnen wij snel leveren en plaatsen.

Premies voor ramen

Bekijk op www.vlaanderen.be welke premies u kan aanvragen.

Meer info of advies over Glashandel J. Francier? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via 059/70.15.55 of vul ons contactformulier in.