Nieuws:

UPDATE MAATREGELEN DOOR COVID-19

WIJ ZIJN OPNIEUW VOLLEDIG OPEN!

Door de versoepeling zijn wij opnieuw open. Dit betekent dat wij opnieuw glas kunnen plaatsen en dat onze administratieve dienst en toonzaal opnieuw open is!

Mogen wij u vragen indien u gebruik maakt van deze service, de social distancing van onze werknemers te respecteren? Zo draagt iedereen zijn steentje bij om dit virus niet verder te verspreiden!

Ook is vanaf 11/07/2020 een mondmasker dragen bij het binnenkomen verplicht!

Wij hechten hier veel belang aan. 

U kan ons bereiken via het nr.: 059 70 15 55 of via info@francier.be voor al uw vragen!

Stay safe in deze tijden!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


WELKE GLAS OPLOSSING KAN DE VERSPREIDING VAN COVID-19 TEGENGAAN?

Door de COVID-19 maatregelen en de versoepeling die er hopelijk snel aan zal kan komen, worden we overspoeld met allerlei aanbiedigen en soorten van preventieschermen. Dit gaat dan vooral over plastic, folies, plexiglas. Maar niets gaat echter boven het voor u vertrouwde product: GLAS 

WAAROM GELAAGD GLAS EN GEEN PLEXI?

Naast de betere stabiliteit, helderheid en brandweerstand, wordt plexiglas langzaam aangetast door de alcohol of ethanol die aanwezig is in desinfecteren producten. 

- Er ontstaan minuscule krasjes in het oppervlak, die de  uiterst belangrijke hygiĆ«ne niet ten goede komen, integendeel!

- Gelaagd glas = krasbestendig. Er kan zonder enige nadelig gevolgen op regelmatige basis met deze chemecaliƫn geconfronteerd worden.

Kortom, de keuze voor gelaagd glas ter preventie van COVID-19, is de ideale keuze!

MEER INFO? 

Glashandel J. Francier

059/70.15.55
info@francier.be

            

Reken op Glashandel J. Francier bij glasschade: 24u op 24u

Reken op Glashandel J. Francier bij glasschade: 24u op 24u

Geplaatst op 23-08-2016

U kunt ons 24/24 bereiken in geval van glasschade.